"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Seçilime katılım fazla olursa, demokrasimiz güçlenir

31 Ekim 2015, Cumartesi 13:26
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmet Yılmaz, "Seçime katılım ne kadar fazla olursa demokrasimiz güçlenir. Demokrasinin güçlenmesi demek Türkiye'nin güçlenmesi demektir" dedi.

Önceki gün Sivas'a gelerek çeşitli ziyaretlerde bulunan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmet Yılmaz, bugün de Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (SESOB) istişare toplantısına katıldı. Kentteki bir restoranda düzenlenen toplantıda SESOB Başkanı Beşir Köksal ile merkez ve ilçe oda başkanları da yer aldı. 

Programda konuşan TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, 1 Kasım'da herkesi sandığa oy kullanmaya davet ederek "Seçime katılım ne kadar fazla olursa demokrasimiz güçlenir. Demokrasinin güçlenmesi demek Türkiye'nin güçlenmesi demektir. Sanatkarların dosyasını alacağız, problemlerinin takipçisi olacağız. Türkiye'nin çözülemeyecek hiçbir problemi yoktur, ama bunun için birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekir. Sivas'ın da birlik ev beraberlik olma gününü 1 Kasım günü göstereceğine inanıyorum" dedi. 

Konuşmanın ardından birlik Başkanı Beşir Köksal, Başkan Yılmaz'a plaket takdim etti. Bir esna ise el emeği ile yaptığı Türk bayrağını Meclis Başkanı Yılmaz'a hediye etti.

DHA

Etiketler: ismet yılmaz, akp
Okunma Sayısı: 1929
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı