"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Seçim de KHK ile yapılacak

19 Nisan 2018, Perşembe 23:05
AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, uyum yasaası çalışmaları ile ilgili “Uyum yasasının çıkması için yeterli süre var. Ancak ihtiyaç duyulursa yetki KHK’sı var. Ekstra konulara gerek kalmayacağını düşünüyorum” dedi.

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AKP Genel Merkezi’nde verdiği kahvaltıya katılmadan önce gazetecilere açıklamalarda bulundu. Turan uyum yasası çalışmalarının yetiştirileceğini belirterek şunları söyledi: “Yeterli süre var. İhtiyaç olursa yetki KHK’sı var. Ekstra konulara gerek kalmaz. Milletimizi temiz bir seçime götüreceğiz. Uyum yasası çalışması ile ilgili yasa gelecek. Bazı düzenlemelere ilişkin yapmamız gerekenler var. YSK seçimle ilgili boşlukları doldurmakla mükelleftir. Büyük kongre tarihimizi parti sözcümüz açıklayacaktır. Takvim sıkışık. Değerlendirip karar vereceğiz. Eylül sonuna kadar sıkışık bir kongre yapacağız. Seçim yetkisinin hemen YSK’da olmasını istiyoruz. Bugünkü komisyonda görüşebiliriz.”

AA

Etiketler: khk, seçim
Okunma Sayısı: 1391
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı