"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Seçimle gelen, seçimle gider

17 Mayıs 2018, Perşembe 18:33
CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Amasya’daki mitingini canlı yayın olarak vermeyen haber kanalları hakkında yeni bir açıklama yaptı.

İnce konuşurken CNN Türk, Amasya’daki mitingin yayınında çıktı. O sırada İnce, “Bunu vermeyen kanalların önünde haftaya miting yapacağım” dedi. İnce, cumhurbaşkanı seçildiği taktirde Kudüs’e gideceğini söyleyerek, rakibi Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarını eleştirdi. İnce, Erdoğan’ın derdinin Filistin değil 24 Haziran olduğunu bildirdi. İnce’nin konuşmasının bir bölümü şöyle; “Kendini zora sokmayacak şekilde, sonunda hesabı vereceğiz. Gençler ateşleyin bakalım, ateşleyin seçim kampanyamız için. Sayın Erdoğan, A, B,C planı varmış. Herhalde A planı Rize’deki evine yerleşecek, B planı Üsküdar’daki evine, ya da C planı  olarak Amasya’ya yerleşecek işte. Özal’la sonları aynı olacak dedim diye bazı militanlar “Erdoğan öldürülecek” mesajı verdiğimi iddia ediyor. Ya demokrasiden bahsediyorum, demokrasiden. Seçimle gelen, seçimle gider, ondan bahsediyorum.

Yemin töreninden sonra OHAL’i kaldıracağım

Cumhurbaşkanı seçileyim, yemin törenini yapayım, bir gün sonra OHAL’i kaldıracağım. Şu anda 2019 bütçesini tek başına yapabilir. Allah’ın izniyle cumhurbaşkanı olduğumda tek başıma bütçe yapmayacağım. Cumhurbaşkanına verilen tek başına bütçe yapma yetkisini kullanmayacağım. Meclis’e iade edeceğim. TBMM’ye iade edeceğim. Bana soruyorlar, parayı nereden bulacaksın? Bak parayı nereden bulacağımı anlatayım. Suriyelilere 40 milyar dolar para harcandı. Yani, ev yapsaydık, konut yapsaydık 2 milyon konut yapardık. 2 milyon aileyi ev sahibi yapardık. Bir tane saray var. O saraya iki milyar dolar harcadılar. Saray yerine konut yapsaydık 100 bin ev yapardık. Suriyelilere 40 milyar doları nasıl bulduysan ben de oradan bulacağım. Para orada işte. Değerli Amasyalılar, hiç moralinizi bozmayın. Onların çılgın projeleri kanal açmak, hafriyat yapmak. Benim çılgın projem huzur, huzur.” 

DHA

Etiketler: ince, seçim, ohal
Okunma Sayısı: 918
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı