"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Seçimler zamanında yapılmalı

23 Ağustos 2018, Perşembe 23:55
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, yerel seçimlerin erkene alınması tartışmalarına ilişkin, “Bu seçimlerin erkene alınıp alınmayacağıyla alakalı zaman zaman gündem meşgul ediliyorsa da kanaatimiz odur ki seçimler zamanında yapılacaktır. Bu seçimler zamanında yapılmalıdır. Seçimleri öne almak gibi bir yanlışa düşülmemelidir” dedi.

Büyükataman, partisinin Bursa İl Başkanlığınca Kültürpark’taki bir çay bahçesinde düzenlenen bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, “31 Mart 2019’da mahalli idareler seçimlerini gerçekleştireceğiz. Bu seçimler gerçekten Türkiye’nin içinde bulunduğu nazik şartlar ve gelişmeler dikkate alındığında en az milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimleri kadar önemlidir, tarihi seçimlerden biridir” diye konuştu. 

Türkiye bir seçimden yeni çıkmıştır, yorgundur

Büyükataman, yerel seçimlerin erkene alınması yönündeki tartışmalara da değinerek, şöyle devam etti: “Bu seçimlerin erkene alınıp alınmayacağıyla alakalı zaman zaman gündem meşgul ediliyorsa da kanaatimiz odur ki seçimler zamanında yapılacaktır. Bu seçimler zamanında yapılmalıdır. Seçimleri öne almak gibi bir yanlışa düşülmemelidir. Türkiye bir seçimden yeni çıkmıştır, yorgundur. Çözüm bekleyen önemli problemleri söz konusudur. Dolayısıyla siyaset bunlarla meşgul olmalı, Türkiye yeni bir erken seçim havasına asla sokulmamalıdır. Kanaatimiz odur ki seçimler 31 Mart’ta, yani vaktinde yapılacaktır.”

AA

Okunma Sayısı: 1063
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı