"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Şehitlerimiz siyasî partilerin değil milletimizin şehitleridir’

29 Haziran 2018, Cuma 20:37
CHP Ankara İl Başkanı Rıfkı Güvener, “Şehitlerimiz arasında ayrım yapan anlayış şimdi de şehit cenazeleri üzerinden milleti bölmek peşindedir. Şehitlerimiz siyasi partilerin değil milletimizin şehitleridir” dedi.

CHP Ankara İl Başkanı Rıfkı Güvener, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun “Valilere, CHP İl Başkanlarını bundan sonra şehit cenazelerinde ve protokole almayın talimatı verdim” sözlerine ilişkin basın toplantısını düzenledi. Güvener, Bakan Soylu’nun toplumsal çatışma ve kaos çağrısı bulunduğunu ifade ederek, şunları söyledi: “Şehitlerimiz arasında ayrım yapan anlayış şimdi de şehit cenazeleri üzerinden milleti bölmek peşindedir. Şehitlerimiz siyasi partilerin değil milletimizin şehitleridir. AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, bu açıklamanın neresindedir. Eğer bu açıklamayı reddedip derhal İçişleri Bakanı Soylu’nun hakkında gereğini yapmazlarsa bilmelidirler ki, bu münferit birinin densiz açıklaması olmaktan çıkar. Derin mahfillerde hazırlanmış soysuz bir kaos planının olduğunu gösterir. Daha yeni tamamlanan seçimlerin toplumda gerilimi yok edip, sükunet ve huzuru tesis etmesi beklenirken yeni dönemin çatışma ve kaos üzerinden kurgulandığının delilidir.

DHA

Okunma Sayısı: 1677
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı