"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Sen yanlış kapıya vurdun'

23 Aralık 2018, Pazar 16:15
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Netanyahu sen yanlış kapıya vurdun. Erdoğan mazlumların sesidir, sen zalimlerin sesisin, sen devlet terörü estiriyorsun. İsrail'in kendi insanlık suçlarının hesabını vermeden, kimseye ithamda bulunmaya hakkı yoktur." dedi.

"Netanyahu, sen yanlış kapıya vurdun"

Erdoğan, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun kendisini hedef alan sözlerine ilişkin, "Netanyahu sen yanlış kapıya vurdun. Erdoğan mazlumların sesidir, sen zalimlerin sesisin, sen devlet terörü estiriyorsun. İsrail'in kendi günahlarının, insanlık suçlarının, katliamların, yıkımların hesabını vermeden, kimseye ithamda bulunmaya hakkı yoktur." değerlendirmesinde bulundu.

"Paslı demir yaldızlı boyayla boyanmakla altın olmaz"

CHP'nin politikalarını eleştiren Erdoğan, şöyle konuştu:

"Karşımızda kendi milletinin değerlerine savaş açmış, kendi ülkesinin kalkınma ve büyüme hamlelerini kasıtlı olarak sabote etmiş bir parti var. Son yıllarda bu sefil geçmişlerini gizlemek için derme çatma isimleri, ideolojileri ile taban tabana zıt adayları milletimizin karşısına çıkarmaya başladılar ama paslı demir, yaldızlı boyayla boyanmakla altın olmaz. Milletimiz bu cilanın altında neler olduğunu çok iyi biliyor. Şöyle azıcık bir kazıyınca CHP'nin gerçek yüzü, çirkef siyaset dili, milli ve manevi değerlerimize olan kini hemen ortaya çıkar."

"Sadece CHP'nin aklına tuhaf sorular geliyor"

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine değinen Erdoğan, "Merhum Cemal Kaşıkçı meselesinin ortaya çıkartılmasında gösterdiğimiz ahlaki duruş herkes tarafından tebrikle karşılanıyor, sadece CHP'nin aklına bu konuda tuhaf sorular geliyor." dedi.

AA

Etiketler: Erdoğan, Netanyahu
Okunma Sayısı: 1447
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı