"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Senden büyük Allah var' diyemiyorlar

21 Kasım 2017, Salı
Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez, “Cumhurbaşkanı kim, kendisine yalakalık yapıyorsa onu yanında bulundurunca, onlar da ‘Cumhurbaşkanı, senden büyük Allah var’ demeyi de sağlayamıyorlar” dedi.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez, “Cumhurbaşkanı, yalnız kaldığını söylüyor; ama yalnız kalmasının yanındaki en büyük etken, kendisidir. Kim, kendisine yalakalık yapıyorsa onu yanında bulundurunca, onlar da ‘Cumhurbaşkanı, senden büyük Allah var’ demeyi de sağlayamıyorlar” şeklinde konuştu.

SP Genel Başkan Yardımcısı Bitmez, partisinin Zonguldak Belediyesi Nikah Salonu’nda düzenlenen merkez ilçe olağan kongresine katıldı. Burada konuşan Bitmez, Türkiye’nin en büyük probleminin kutuplaşma olduğunu söyledi. Türkiye’nin iyi yönetilmediğini savunan Bitmez, “Ülkemiz açısından tehlike arz eden bir husus, tek adımla bu ülkenin yönetilmesidir. Bu nedenle tek adamlık tehlikesi ile Türkiye, karşı karşıyadır” diye konuştu. 

Türkiye’de maalesef bir ekonomik yıkım var

Tek adamlık yönetiminde olanların kaybetme korkusuyla yanlış işler yapabileceğini söyleyen SP Genel Başkan Yardımcısı Bitmez, “Maalesef Türkiye’miz, bu noktada da sıkıntıya doğru gitmektedir. Bununla birlikte ülke menfaatleri öfkelenip, kişisel riskler göz önünde bulundurularak, adımlar atılır. ‘Ülkemiz, iyi yönetilmiyor’ derken, bunlardan bir tanesi, Türkiye’de maalesef bir ekonomik yıkım vardır. İktidarda olmayan muhalefet partilerinin görevi, iktidarda bulunan partinin yaptığı yanlışlıkları, eksiklikleri düzeltmek üzere dile getirmektir” ifadelerini kullandı.

 

DHA

Okunma Sayısı: 11549
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı