"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şener: AK Partili milletvekilleri ve bakanların yarısı sandıkta hayır oyu verecek

29 Mart 2017, Çarşamba 18:38
Konuştuğu AK Partili milletvekili ve bakanların olduğunu belirten eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, "Meclis'te evet oyu veren milletvekili ve bakanların yarısı sandık başında hayır oyu verecek" dedi.

Eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, KRT'de katıldığı televizyon programında referandumla ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı.

'MECLİS'TE OY VEREN MİLLETVEKİLİ VE BAKANLAR TEK TEK İZLENMİŞTİ'

Abdullatif Şener "Meclis'te evet oyu veren milletvekili ve bakanların yarısının sandık başında hayır oyu vereceğine inanıyorum. Çünkü konuştuklarımız var. Bakanlardan da var hayır oyu verecekler var. Çünkü Meclis'te buna 'evet' oyu vermemek önümüzdeki seçimde listeden çıkarılmak, milletvekilliğine son vermek anlamına geliyor. Gizli oy ihlal edildi, tek tek bütün oy veren milletvekili ve bakanlar izlenmişti" ifadelerini kullandı.

DHA

Okunma Sayısı: 2079
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Toygar

    30.3.2017 12:25:24

    Öbür yarısının gerekçesi ne ola ki?

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı