"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sertel: Cumhurbaşkanı dahil herkes mal varlığını açıklasın

10 Aralık 2017, Pazar 17:32
İçişleri Bakanlığı’nın, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’yi görevden uzaklaştırılmasına tepki gösteren CHP İzmir Milletvekil Atila Sertel, “Türkiye’de siyaset yapan herkes, belediye başkanları, milletvekilleri ve elbette Cumhurbaşkanı dahil herkes mal varlığını açıklasın. Var mı o cesaret?” dedi.

İzmir’de partisinin ilçe kongrelerinde örgüte yönelik olarak konuşan CHP İzmir Milletvekil Atila Sertel, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’un HAS Parti’nin genel başkanı iken İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanlı olan kendisini makamında ziyaret ettiğini ve “Karun kadar zengin oldular” dediğini öne sürdü. Sertel, “Numan Bey, siz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile birlikte Reza Zarrab’a ihracat şampiyonu ödülünü verdiğiniz için pişman mısınız?  Bugün bir özeleştiri yapıyor musunuz? Ne düşündüğünüzü ne hissettiğinizi çıkıp Türkiye toplumuna anlatmanız lâzım” dedi. Sertel, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bir belediye başkanını görevden alacak tek merci halktır. Hangi cesaretle alıyorsunuz? Türkiye’de siyaset yapan herkes, başta CHP milletvekilleri, belediye başkanları olmak üzere AKP, MHP ve HDP’li belediye başkanları, milletvekilleri ve elbette Cumhurbaşkanı dahil herkes mal varlığını açıklasın. Var mı o cesaret?”

DHA

Etiketler: atila sertel
Okunma Sayısı: 2469
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı