"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ses kayıtlarının kaynağını açıklamıyoruz

20 Kasım 2018, Salı 17:51
Halifax Uluslararası Güvenlik Forumu için Kanada’ya giden Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın öldürülmesi, Türkiye’deki tutuklu gazeteciler, Türkiye’nin Rusya ve Batı ile ilişkileri konularında soruları cevapladı.

BBC Türkçe’nin haberine göre, Türkiye’nin Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili kayıtları nasıl elde ettiği konusunda spekülasyonlar yapılıyordu. Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kaşıkçı cinayeti kayıtlarının Türkiye’nin Suudi Arabistan Konsolosluğu’nu dinlemesiyle elde edilip edilmediğine ilişkin bir soruya, “Konsolosluğun içerden dinlenmesi diye bir şey yok, ses kayıtlarının kaynağını açıklamıyoruz” cevabını verdi.

AA

Etiketler: akar, kaşıkçı
Okunma Sayısı: 1028
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı