"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şimşek: Esad'ı müzakerelerden dışlamak artık gerçekçi değil

20 Ocak 2017, Cuma 18:23
Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Suriye'nin geleceğinin görüşüleceği müzakerelerden ülkenin Devlet Başkanı Beşar Esad'ı dışlamaya çalışmanın "artık gerçekçi bir yaklaşım olmadığını" söyledi.

BBC Türkçe'nin haberine göre, İsviçre'nin Davos kasabasında düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu'nda konuşan Şimşek, "Pragmatist olmalıyız. Gerçekçi olmalıyız. Sahadaki gerçekler fazlasıyla değişti. Türkiye artık Esad'sız bir anlaşma için ısrar edemez. Gerçekçi değil" diye konuştu.

DHA

Etiketler: mehmet şimşek, esad, suriye
Okunma Sayısı: 2055
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • mirza said

    21.1.2017 08:15:19

    hey hayalperestler, hey dünyalık için din ve ahireti ve de bütün mukaddes değerleri günümüz pis siyasetine alet edenler, siyasal islamcılar ve onlardan gelecek bekleyen gafil oğlu gafiller! Hani yıllar önce esed için "bir haftalık ömrü kaldı uzun sürmez şamda emevi camiinde hep beraber namaz kılacaktık.hey esed başka devletlerden sığınma talebinde bulundu diyerek düzmece sığınma mektupları gazetelerinde yayınlayan sahtekar gazeteciler 5 yıl sonra olması gereken bu muydu?Hey millet, hele hele gözünü kapayarak seyyiatına dahi destek veren sahte nurcular ve diğer camialar hala desteklemeye devam mı?öyleyse kendi düşen ağlamaz

  • aliveli

    21.1.2017 00:57:53

    Suriye politikasında basa mi donuluyor yani

  • Ahmet İlhan

    20.1.2017 22:34:22

    sabah ola hayr ola. beyefendi

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı