"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sırrı Süreyya Önder'den çarpıcı MHP açıklaması

05 Haziran 2015, Cuma 14:33
HDP İstanbul Milletvekili ve Ankara milletvekili adayı Sırrı Süreyya Önder seçim sonrasına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Seçim sonrası çözüm sürecini değerlendiren Önder; “MHP ile bile yürütürüz. Yeter ki ciddiyet olsun” dedi.

CNN TÜRK’te Mirgün Cabas’la “Her Şey” programına konuk olan HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, seçimden sonra çözüm süreci için önemli açıklamada bulundu.

Sırrı Süreyya Önder “Bizim kimsenin hakkından bir şey istediğimiz yok ki.  Barışın bir tek temel gereği var, bunu da bu kadar böyle çiğlik etmeseydi, söylediklerini inkar etmeselerdi; biz Dolmabahçe deklarasyonunda bu işi demokrasi şartına bağlamışız. Demokratik siyaset… Bunun önündeki kanalların açılması, buna hangi Türk milliyetçisi itiraz eder sizce. Hangi Sosyal Demokrat itiraz edebilir? Hangi muhafazakar itiraz etmeli?” dedi.

Okunma Sayısı: 2328
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı