"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Siyasetçiler dikkatli olmalı

13 Aralık 2018, Perşembe 17:10
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’daki tren kazasından duyduğu üzüntüyü ifade ederek, “9 vatandaşımız hayatını yitirdi, çok sayıda yaralı var. Ölenlere Allah’tan rahmet diliyoruz. Yaralılara da şifa dileklerimizi iletiyoruz.” dedi.

Ankara'da hızlı tren kazasından üzücü gelişme: 9 ölü, 47 yaralı

Tren kazasıyla ilgili 3 personel gözaltına alındı

Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Orhan Sarıbal, İzmir Milletvekili Kani Beko, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile DİSK’i ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, Fransa’daki sarı yeleklilerin eylemi ile Gezi eylemleri arasında özdeşlikler kurulduğuna yönelik soru üzerine, “Gezi ayrı, Fransa’daki sarı yelekliler ayrı. İkisinin arasında dünya kadar fark var, ikisini aynı kefeye koymak doğru değil. Fransa’nın koşulları ayrı, bizim koşullarımız ayrı. Fransa’da eylem yapanlarla Türkiye’de eylem yapanların içinde bulundukları şartlar da çok farklı. Dolayısıyla ikisini aynı kefeye koyup yorum yapmak doğru değil. Bu konuda siyasetçilerin daha dikkatli olması lazım.” dedi.

AA

Etiketler: kılıçdaroğlu
Okunma Sayısı: 1262
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı