"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

SMDK, Suriye'nin Arap Birliği'nde boş kalan koltuğunu devralmayı talep etti

30 Ekim 2014, Perşembe 23:50
Suriye Muhalif ve Devrimci Güçler Ulusal Koalisyonu (SMDK), Arap Birliği'nde Suriye'nin boş kalan koltuğunu devralma isteğini yineledi.

Arap Birliği Başkanı Nebil el-Arabi'yle Kahire'de bir araya gelen SMDK Başkanı Hadi el-Bahra'nın da aralarında yer aldığı SMDK heyeti, üyeliği askıya alınan Suriye'nin boş koltuğunu devralmak istediklerini belirtti.

Toplantının ardından basın toplantısı düzenleyen Bahra, bu konuyu Arap Birliği'yle iletişimden sorumlu üyesi Heysem el-Malih aracılığıyla sürekli takip ettiklerini belirtti. Bahra, bu görüşmede daha çok insani duruma odaklandıklarını kaydetti.

Bahra, "Mısır tarafından Suriye krizinin çözümüne yönelik siyasi bir girişim yok. Ancak Mısırlı yetkililer Suriye'deki durumu ve farklı tarafların sunduğu önerileri inceliyorlar" diye konuştu.

SMDK üyesi Bessam el-Melik, Bahra'nın Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şükri'den, Suriye krizine siyasi girişim hazırlayarak müdahil olmasını isteyeceğini söylemişti.

Etiketler: sdkm, suriye, koltuk
Okunma Sayısı: 1069
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı