"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Son 'paket' Bahçeli’nin 2011’deki sözlerini akıllara getirdi

01 Mayıs 2018, Salı 18:54
Vergi ve prim borçlarının yapılandırılması, emeklilere Ramazan ve Kurban bayramları öncesi 1000’er lira kramiye ödenmesi, imar barışı, yaşlılık aylığının 500 liraya çıkarılması, genç girişimcilere Bağ-Kur desteği, üniversitelerden kaydı silinenlerin okullarına dönme imkanı gibi düzenlemeleri de içeren kanun tasarısı TBMM Başkanlığına sunuldu.

Tasarı seçim yatırımı olarak yorumlanırken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 2011’deki sözlerini akıllara getirdi.

‘Alın paketi vurun tokatı, gitsin bunlar’

Bahçeli 12 Haziran 2011’deki seçimlerden önce yaptığı bir konuşmada, “Sosyal devlet anlayışına bağlı olarak kimsesiz, çaresiz yoksul vatandaşlarımız için sosyal yardımlaşma fonu oluşturuluyor. Bu daha önceki iktidar dönemlerinde de vardı. Burada toplanan paralar yeşilkart, sosyal yardım fonu, kaymakam ve valilerin dağıttığı yardımları hep bu fondandır. Öyleyse bu fon kimindir sizindir. Nereden oluşuyor? Sizin vergilerinizden oluşuyor. Yoksullaşıyorsunuz paket olarak önünüze geliyor. Ama iktidara mahkum bırakılıyorsunuz. Bir çözüm ortaya koymadan önce iktidarı çözmek lazım. Paket sizin hakkınız. Alın paketi vurun tokatı, gitsin bunlar. Yani bu paket alışkanlık haline gelirse ne olur? Bunu durdurmak lazım. Bunun için bir çözüm bulmak gerekiyor” ifadelerini kullanmıştı.

Haber Merkezi

Etiketler: bahçeli
Okunma Sayısı: 3603
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı