"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

SP Kadın Kolları Genel Başkanı Asiltürk: Partizanlık yapmayacağız

25 Aralık 2018, Salı 20:15
Saadet Partisi (SP) Kadın Kolları Genel Başkanı Ebru Asiltürk, İzmir’de kadın kollarının düzenlediği ‘İl Divan Toplantısı’nda yaptığı konuşmada SP’li hanımlara hitap etti.

Türkiye’nin iç ve dış borcundaki artışa ve tarımsal üretim miktarlarındaki azalmaya dikkat çeken SP’li Asiltürk, tarım alanlarındaki daralmanın altını çizdi.

Çok büyük firmaların ardı ardına konkordato ilân ettiğini dile getiren Ebru Asiltürk, “Çiftçinin yüzü gülmüyor” dedi. AKP’nin devletin kaderi ile partisinin kaderini aynı gösteren bir söylem uyguladığını kaydeden SP Kadın Kolları Genel Başkanı Asiltürk, ‘Ak Parti yıkılırsa devlet de yıkılır’ anlayışının doğru olmadığını, partiler yıkılsa da devletin baki olduğunu vurguladı. Ebru Asiltürk şöyle konuştu: “Hizmet görevi bize verildiğinde, belediyeyi ve kaynaklarını emanet bileceğiz. Asla partizanlık yapmayacağız. İşi ehline vereceğiz. Adaleti gözeteceğiz. İsraf etmeyeceğiz. Yemeyeceğiz. Yedirmeyeceğiz. İmar uygulamalarında hiçbir kimseye rant sağlamayacağız. Şehirlerimize ihanet ettik demeyeceğiz. Şehirlerimizin sosyal ve kültürel dokusunun bozulmasına müsaade etmeyeceğiz.”

İstanbul – Yeni Asya 

Okunma Sayısı: 1357
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı