"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

SP ve BBP seçim beyannamelerini açıkladı

26 Nisan 2015, Pazar 15:20
Seçime birlikte girme kararı alan Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi, seçim beyannamesini açıkladı.

Seçime birlikte girme kararı alan Saadet Partisi ve BBP'nin seçim beyannamesinde, "işçi, memur ve emekliye yüzde 50 zam, Ramazan ve Kurban bayramlarında ikramiye, asgari ücretten vergi alınmaması" vaatleri bulunuyor.

Saadet Partisi ve BBP'nin seçim beyannamesi, Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen toplantıyla açıklandı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ve eski BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin okuduğu beyannamede, terörün sonlandırılması, sosyal birliğin ve kardeşliğin tesis edilmesi, hukukun yeniden yapılandırılması bulunuyor.

Siyasetin finansmanının şeffaflaştırılması, siyasi sorumluluğu bulunmayan Cumhurbaşkanına tahsis edilen örtülü ödeneğin iptali sözü verilen beyannamede, yüzde 10 seçim barajının kaldırılması taahhüdünde bulunuldu.

AA

Etiketler: seçim beyannamesi, sp, bbp
Okunma Sayısı: 1195
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • nevin polat

    27.4.2015 13:21:36

    Yolunuz açık olsun a dostlar...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı