"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Taner Yıldız: Benim amacım Allah nasip ederse şehit olmaktır

19 Ağustos 2015, Çarşamba 11:24
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, bölgede meydana gelen olaylar ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Diplomasi Muhabirleri Derneği (DMD) üyeleri ile yaptığı toplantıda "Benim amacım Allah nasip ederse şehit olmaktır" dedi.

Enerji Bakanı, oğlunun askerliğini bedelli olarak yaptığına ilişkin haberleri kesin bir dille reddederken, şehitlik kavramı ile de ilgili ilginç açıklamalar yaptı.

Enerji Bakanı Yıldız, bölgede meydana gelen olayları değerlendirirken, "Terör olaylarını enerji sektörüyle alakalı, Kürt kardeşlerimizin aldığı hizmeti ciddi olarak aksattı. Boru hattı 22 kez son 7 yılda bombalandı PKK tarafından. 500 milyon doların daha üzerinde bir bilanço oluştu" dedi.

Yıldız, "İnsanın iç muhasebesi, Allah'la arasındaki bir konudur. Benim amacım Allah nasip ederse şehit olmaktır. Bunu açıkça söylüyorum. Dinim milletim vatanım için..." dedi. Bakan Yıldız, oğluna yönelik bedeli askerlik iddiaları ile ilgili “Bedelli iddiaları tamamen iftira. Okulları yeni bitti, askerlik yapmadılar. Zamanı gelince yapacaklar” dedi.

Etiketler: taner yıldız, şehit
Okunma Sayısı: 1265
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı