"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Taner Yıldız'dan "5'inci parti" açıklaması

27 Ekim 2015, Salı 14:14
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gündeme getirdiği "5'inci parti" iddiasının yankıları sürüyor.

Konuyla ilgili AKP Kayseri milletvekili adayı Taner Yıldız da bir açıklama yaptı. Yıldız "AK Parti bir bütündür, bölünmez ve parçalanamaz. Buna kimse muvaffak olamaz" dedi.

Seçim çalışmaları için Kayseri'de bulunan AKP Kayseri 2. sıra milletvekili adayı, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, medya mensuplarıyla yaptığı sohbet toplantısında soruları cevapladı. Yıldız, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından dile getirilen '5. Parti' konusunda ve AK Parti'nin içinden böyle bir oluşumun çıkacağı yolundaki soruya, "AK Parti bir bütündür, bölünemez ve parçalanamaz. Buna kimse muvaffak olamaz. Bizim üslubumuz ve siyaset anlayışımız o noktalara gelmez. Kazandığımız gücü siyaseten kendi içimizdekilere değil, karşımızdakilere kullanırız. AK Parti için böyle bir şey söz konusu olamaz.  Beşinci parti konusunu biliyorsunuz MHP lideri Bahçeli söylüyor. MHP'nin 5. Parti için bölüneceğini sanmıyorum. Tüm partiler kendi bütünlüklerini sağlayacaktır" diye konuştu.

 

 

DHA

Etiketler: akp, taner yıldız
Okunma Sayısı: 2083
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı