"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Tayyar: Cumhurbaşkanıyla halkın arasına duvar örüyorlar

05 Haziran 2017, Pazartesi
AKP milletvekili Şamil Tayyar ise Akşam Gazetesi’nde 29 Mayıs’ta yazdığı yazıda bazı odakların Cumhurbaşkanı’na doğru bilgiler aktarmadığını şu cümlelerle anlatmıştı:

“Cumhurbaşkanımızla siyasiler arasına girerek kalın bariyerler oluşturmaya çalışan bir akıl var. Bunun içerisinde askerî bürokrasi var, sivil bürokrasi var, danışmanlar var. Farklı kesimler de var, sermaye var meselâ. Bu çevreler devletin zirvesindeki güç alanında yeni gecekondular inşa ederek kendilerine alan açmaya çalışıyor. Yani Cumhurbaşkanımızın gücü üzerinden iktidar devşirmeye çalışıyor. Bu odakların Cumhurbaşkanımıza doğru bilgiler aktarmadığını görüyoruz. Yani hem FETÖ ile mücadelede, hem diğer sosyal ve siyasî hadiselerde Cumhurbaşkanımıza doğru bilgiler aktarmadıkları için zaman zaman toplumun hassasiyetleri ile örtüşmeyen hadiseler yaşanabiliyor. Cumhurbaşkanıyla halkın arasına duvar örüyorlar. Ulaşılmaz hale getiriyorlar. Hissiyatın ötesinde bunlar bilgiye dayanıyor. Eğer bize sorarlarsa hepsini tek tek veririz.” 

Okumak için tıklayınız:

‘Erdoğan’a gerçek bilgiler aktarılmıyor’

15 Temmuz gerçekleri için biraz daha sabır...

Neyi kastettiği anlaşılamadı: “Pes ettim, artık yokum”

 

Etiketler: şamil tayyar
Okunma Sayısı: 3680
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • ceyhan

    5.6.2017 11:20:52

    kim yapıyor bunu ya iktidarda olan başka biri mi ki aklımızla oynama kendiniz yapıyorsunuz kendiniz şikayet ediyorsunuz değil mi..ne iş

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı