"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

TBMM Başkanı çağrı yaptı: Meclis olağanüstü toplanıyor!

27 Temmuz 2015, Pazartesi 14:55
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmet Yılmaz, Meclis'te grubu bulunan siyasi partileri, 29 Temmuz Çarşamba günü saat 15.00'te olağanüstü toplantıya çağırdı.

Meclis Başkanı Yılmaz, CHP'nin TBMM'nin 'terör' gündemiyle olağanüstü toplantı talebini parti gruplarına gönderdi. Başkan Yılmaz, çağrısında, "Toplumsal barışı tehdit eden artan terör olaylarının nedenlerinin araştırılarak, alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesini görüşmek için yeter sayıdaki üyenin istemi üzerine Anayasa ve İçtüzük'ün ilgili maddeleri gereğince 29 Temmuz Çarşamba günü saat 15.00'te olağanüstü toplantıya çağrılmıştır." ifadelerini kullandı. 

Meclis, 1 Ekim 2015 tarihine kadar tatil edilmişti.

Okunma Sayısı: 2644
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı