"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

TBMM Başkanı: Eğer koalisyonlara bu ülkeyi muhtaç ederseniz...

27 Ekim 2015, Salı 09:47
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmet Yılmaz "Eğer koalisyonlara bu ülkeyi muhtaç ederseniz o zaman evlatlarınıza iş bulabilmek zor olur. Engellimize bakabilmek çok zor olur. Yoksulumuza kömür dağıtabilmek çok zor olur. Yeşil kartlımıza ilacını vermek çok zor olur. Evlatlarımıza yeni iş yeri açabilmek de çok zor olur" dedi.

Sivas'taki temaslarını sürdüren TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, Hafik ve Kangal ilçelerinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Hafik İlçesi'ne gelen Başkan Yılmaz'ı Kaymakam Abdullah Özadalı ve Belediye Başkan Mitat İlhan karşıladı. Yılmaz, Hafik Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 'Meclis Başkanı Köy Muhtarlarıyla Buluşuyor' programına katıldı. Programda konuşan TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, yaptıkları hizmetler noktasında mutlaka eksikliklerinin olduğunu belirterek, yeni dönemde vatandaşlardan güç ve destek istediklerini söyledi. 

 

"Namazın kazası olur, zamanın olmaz"

Konuşmasında 2015 yılını kaybettiklerini kaydeden Yılmaz,  "2016 yılını kaybetmememiz lazım. Eğer yanlış bir tercih yaparsak 2016 yılını da kaybederiz. Her şeyin telafisi mümkün ama zamanın telafisi mümkün değildir. Namazın kazası oluyor da zamanın kazası olmaz. Öğleyi tekrar geri getirebilir misiniz? Sabaha geri gidebilir misiniz? Dünü yakalayabilir miyiz, geçti gitti. Dolayısıyla 2016 yılını kaybetmemek için bir ve beraber olmamız lazım." dedi.

"Türkiye 90'larda türbülansa girdi"

Koalisyon dönemlerine de değinen TBMM Başkanı Yılmaz, konuşmasını şöyle tamamladı:

"70'li yıllar kayıp yıllarıdır. 90'lı yıllar da kayıp yıllarıdır. Türkiye tek parti iktidarında ülkeyi büyüttü. Menderes dönemi büyüme dönemidir. Demirel'in 65-71 arası büyüme dönemidir. Rahmetli Özal'ın 83'ten 91'e kadar olan dönemi büyüme dönemidir. Ama ondan sonra Türkiye 90'larda türbülansa girdi. Bakın 1999'la 2002 yılları arasındaki Türkiye'nin yıllık büyümesi yüzde 1'in de altındadır. Bizim dönemimizde büyüme ortalama 5'tir. 1999-2000 arası büyüme ne, 0.90. Eğer koalisyonlara bu ülkeyi muhtaç ederseniz o zaman evlatlarınıza iş bulabilmek zor olur. Engellimize bakabilmek çok zor olur. Yoksulumuza kömür dağıtabilmek çok zor olur. Yeşil kartlımıza ilacını vermek çok zor olur. Evlatlarımıza yeni iş yeri açabilmek de çok zor olur."

DHA

Etiketler: ismet yılmaz, koalisyon
Okunma Sayısı: 1336
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • sezer

    27.10.2015 11:50:50

    bizlerin başına ne geldiyse namazı kazaya bırakmaktan geldi namazımızı zamanın da dosdoğru kılsaydık bugün fitne içersin de yüzüyor olmazdık hem enerjimizi fitneye fesada ayırıyor olmazdık

  • Hüseyin İLHAN

    27.10.2015 10:21:17

    Senden iyi masalcı olur.

  • Toygar

    27.10.2015 09:57:04

    2000 li yıllarımızı da sayenizde kaybettik! HÜKÜMSÜZDÜR..

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı