"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Topbaş'ın istifasına AKP'den ilk yorum

22 Eylül 2017, Cuma 19:33
​İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Kadir Topbaş'ın aldığı karara yönelik ilk açıklama, AKP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya'dan geldi.

Kadir Topbaş'ın kendi aldığı karar olduğunu ve saygı duyduklarını söyleyen Kaya, yeni bir belediye başkanı seçimi sürecinin nasıl devam edeceğini de açıkladı.

Kaya'nın açıklamasından satır başları şöyle:

10 gün içinde yeni bir belediye başkanımız için süreç başlamış olacak ve seçilmiş olacak. Sayın başkanımız AK Parti'de gayretini sürdüreceğini ifade etti. Başkanlıkla da ilgili sanırım sağlığıyla ilgili hususlardan dolayı affını istedi.

İstanbul Valisi, belediye kanuna göre 10 gün içinde İBB meclisini toplantıya çağıracak. Bu toplantıda bir arkadaşımız aday olacak bir oylama olacak. Birinci ve ikinci turda üçte iki, son turda ise salt çoğunlukla yeni başkan seçilmiş olacak. Önümüzde hafta sonuna kadar tamamlanacağını umuyorum.

Okunma Sayısı: 2561
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı