"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Trabzon İYİ Parti diyor

13 Haziran 2018, Çarşamba
İYİ Parti Trabzon 1. sıra milletvekili adayı Dr. Hüseyin Örs seçim çalışmalarına bölgesinde devam ediyor.

Örs, iftar programında Trabzon Demokrat Sevdalıları Platformu ile buluştu. 24 Haziran 2018 genel seçimlerinde İYİ Parti Trabzon 1.Sıra Milletvekili adayı olan Dr. Hüseyin Örs’e Trabzon Demokrat Sevdalıları Platformu adına Demokrat Parti Eski İl Başkanı Ümmet Öksüz tarafından ‘’Ahde Vefa’’ ve Eski İl Bşk. Yrd. Lale Murathanoğlu tarafından da vefat eden ağabeyi İsmail Örs ve kardeşlik hukuku bulunan vefat eden İbrahim Er için ‘Sevincimizden Ağlasak Sesimizi Duyar mısınız’’ plaketleri takdim edildi. Dr. Hüseyin ÖRS göz yaşlarını tutamadı. Örs, “Sokak İyi Parti Trabzon’da birinci parti diyor, teşkilata yakın arkadaşlarımızla beraber yürüyüş yapalım dedik.Vatandaşlarımız ,dolmuşçu ve esnaf arkadaşlarımız İYİ Parti’ye sevgilerini desteklerini gösteriyor. Trabzon’da seçimin favori partisi İyi Parti’dir” dedi. 

Trabzon – Kahraman Alpak

 

Okunma Sayısı: 2814
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı