"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Trump'a: Sen çalarsın sen oynarsın

11 Aralık 2017, Pazartesi 14:14
ABD'nin Kudüs kararını tanımadıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump için "Kendin çalar, kendin oynarsın" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da düzenlenen Dünya İnsan Hakları Günü Programı'na katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyüme rakamlarıyla, Türkiye'yi zayıf göstermek için çalışan iç ve dış fesat odaklarına en güzel cevabın verildiğini söyledi.

KUDÜS TEPKİSİ: ARKASINA SAKLANACAK AĞAÇ DAHİ BULAMAYACAKSINIZ

ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararıyla ilgili konuşan Erdoğan "İnsan Hakları Günü'nü dünyanın pek çok yerinde özellikle Kudüs'te insan haklarının ayaklar altına alındığı bir dönemde yaşıyoruz. Kudüs'te sergilenen vandallığın, hoyratlığın ilelebet devam etmesi mümkün değildir. Bugün kendilerini Kudüs'ün sahibi sananlar, yarın arkasına saklanacak ağaç dahi bulamayacaklarını bilmelidirler." dedi.

"KENDİN ÇALAR KENDİN OYNARSIN"

Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:

"ABD Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararıyla dökülen kana ortak olmuştur. Biz bu kararı asla tanımıyoruz. Başkan Trump'ın açıklaması bizi bağlamaz. Kudüs'ü de İslam dünyasını da bağlamaz. Sen çalarsın sen oynarsın. Bugünkü sorunların temelinde ABD ve Avrupa'nın İsrail'in önünü açan politikaları vardır. Bu ülkeler BM kararlarına sahip çıksaydı bölgede 10 yıllardır süren katliamların önüne geçilebilirdi. Filistin ve Kudüs konusundaki beyanları yakından takip ederek herkese notunu vereceğiz."

"MÜLTECİLERE SAHİP ÇIKMA KONUSUNDA EN FAZLA ÖDÜLÜ HAK EDEN ÜLKE TÜRKİYE"

Erdoğan, "Eğer dünyada mültecilere sahip çıkma konusunda bir ödül verilecekse, bunu en fazla hak eden ülke Türkiye'dir." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kimsenin mazlumları, mağdurları niçin ülkemizde barındırdığımızı sorgulamaya hakkı yoktur." dedi.

Okunma Sayısı: 1546
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • feyzullah

    11.12.2017 18:21:06

    Hani hiç olmadık kadar birbirinize yakın idiniz.(israil yahudisine de "orta doğudaki en büyük dost ve müttefik" demiştiniz)Öyle ki yandaş medya trup denilen sarı akrebin gelişini tabiri caiz ise davul zurnayla gazetelerinin manşetine büyük puntolarla taşımışlardı.

  • halil

    11.12.2017 16:26:09

    Şu an RTE'nin yapması gereken ilk şey Zarrab'ın; Berat Albayrak aracı oldu dediği, o da Başbakan'dan izin alacaktı dediği iddiaya cevap vermek. Çünkü 17 Aralık sonrası Zarrab'ın yasadışı işlerinin devam etmesini sağlayabilecek insan sayısı 2-3 anca...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı