"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Türk-Alman ilişkileri normalleşiyor

17 Şubat 2018, Cumartesi 14:18
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Almanya ile olan ilişkilerde artık daha pozitif ajandaya yönelinmesi gerektiğini söyledi.

54. Uluslararası Münih Güvenlik Konferansı kapsamında Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel ile bir araya gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu görüşmenin ardından mevkidaşıyla ortak basın toplantısı düzenledi.

Artık ilişkilerde daha pozitif ajandaya yönelmeleri gerektiğini söyleyen Çavuşoğlu, "Dışişleri bakanları olarak Türkiye ile Almanya arasında ikili ilişkileri güçlendirmek ve derinleştirmek için birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Deniz Yücel'in tahliyesine de değinen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bunun sadece yargıya ilişkin bir konu olduğuna işaret etti.

Çavuşoğlu, "Biz Adalet Bakanlığı'ndan sürecin hızlandırılmasını rica ettik. Bağımsız mahkemeler kararını verdi" dedi.

Okunma Sayısı: 1403
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı