"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Türkeş, Erdoğan konuşurken 'Candy Crush' oynadı

20 Mart 2018, Salı 18:30
Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Türkeş, Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin TBMM'de yapılan grup toplantısında konuşurken, cep telefonuyla 'Candy Crush Saga' oynadı.

AKP grubunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşurken ağırlıklı olarak Afrin'de tamamlanan 'Zeytin Dalı Operasyonu' konusuna değindi.

AK Partili Türkeş ise bu sırada cep telefonuyla 'Candy Crush Saga' (Şeker Patlatma) oyununu oynayarak vakit geçirdi.

​Habere göre, grup toplantısında Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de bir kazanın eşiğinden döndü. Özhaseki için ayrılan koltuğa seyirci bölümünde oturan bir çocuğun tableti düştü. Özhaseki tam o sırada koltuğa oturmak üzere bulunuyordu.

Tabletini düşüren çocuk locadan ‘Tabletimi istiyorum' diye ağlayınca polisler devreye girdi ve görevli aracılığıyla tablet çocuğa geri verildi.

 

Okunma Sayısı: 1799
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı