"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

''Türkiye açısından alarm verici niteliktedir''

30 Haziran 2017, Cuma 21:04
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Almanya’da düzenlenecek G-20 Zirvesi öncesi Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hazımsız ve nezaketsiz üslûpla temelsiz eleştirilere maruz kalmasının çirkinlik ve antidemokratik bir ilkellik olduğunu belirtti.

Bahçeli, başkanlığında toplanan Merkez Yönetim Kurulunun (MYK) ardından yaptığı yazılı açıklamada, toplantıda, Türkiye’nin yoğun ve çetrefilli iç ve dış siyasî gündeminin titizlikle ele alındığını, dikkatle yorumlandığını bildirdi.      

Bahçeli, çok cepheli, çok aktörlü, çok tehlikeli saldırı altında bulunan ve bu itibarla gittikçe bunalan Türkiye’nin millî birlik ve dayanışma ruhuyla vahim problemlerini aşabileceğinin görülmesi gerektiğinin altını çizdi.

“Türkiye açısından alarm verici niteliktedir”

ABD’nin YPG’yi alenen silahlandırarak, Türkiye düşmanlarına destek vermesinin bir başka hazin, hasmane ve hüsran verici gelişme olduğuna işaret eden Bahçeli, müttefiklik ilişkisiyle karşılıklı sorumluluk içinde olunan ABD’nin terör örgütleriyle aynı hizada bulunmasının esef ve endişe verici bir handikap olduğunu kaydetti.

AA

Etiketler: bahçeli
Okunma Sayısı: 1529
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı