"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Türkiye’nin ekonomik hiçbir sorunu yokmuş

04 Haziran 2018, Pazartesi 17:33
AKP Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Türkiye’nin ekonomisi üzerinden içeride ve dışarıda algı operasyonları yapıldığını belirterek, “Türkiye’nin yapısal, ekonomik hiçbir sorunu yoktur. Bunu destekleyen hiçbir rakam da yoktur” dedi.

26’ncı dönem milletvekili ve 27’nci dönem milletvekili adayı Nejat Koçer, Türkiye’nin yapısal ekonomik sorununun bulunmadığını kaydederken, “Seçim kararı alındıktan hemen sonra ekonomi üzerinde büyük bir algı operasyonu başladı. Dışarıdan kredi derecelendirme kuruluşları vasıtasıyla, içerden yalan, dolan ve sosyal medya üzerindeki çalışmalarla bir algı operasyonu yapılmaya başlanıldı. Dolarda yaptıkları birkaç operasyonla yukarı aşağı yapması, toplumda gerginlik yarattı. Bu da halloldu. Şu anda her şey kontrol altına alındı. Bu oyunlar tek tek bozuluyor” ifadelerini kullandı.

***

Tıklayınız:

Çift hane ve artış devam ediyor: Enflasyon rakamları açıklandı!

Gerçek enflasyon yüzde 39.2’ye ulaştı

İstanbul'da fiyatlar artmaya, hayat şartları zorlaşmaya devam ediyor!

İhracat - ithalat rakamları açıklandı: Dış ticaret açığı arttı!

TÜİK açıkladı: Ekonomik güven endeksi azaldı

Ekonomi savruluyor

DHA

Okunma Sayısı: 2293
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Toygar

    4.6.2018 17:44:30

    Allah'ım görmeyene göz nasip et görsün! Duymayana kulak nasip et, duysun! Anlamayana idrak nasip et anlasın! Olmuyorsa bunları da yanına, istediğin bir kuytuya al, rahmetin bize kalsın! Yok bu da olmuyorsa, biz aciz kullarını affet, bunları da def et Yâ Rabbi!..

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı