"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Türkiye’nin huzuru kaçtı

09 Temmuz 2016, Cumartesi
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın ‘Türkiye huzur adası olma vasfını koruyor ve ekonomisi de her şeyiyle büyümeye devam ediyor’ çıkışı, tepkilere sebep oldu.

Adalet Bakanı’nın ‘Türkiye huzur adası’ şeklindeki açıklaması birçok açıdan eleştirildi. Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ise, Türkiye’de terör, ekonomi ve eğitim problemi olduğunu söyleyerek, Adalet Bakanı’nın tam tersi bir tesbitte bulundu.   

Sadece son 1 yıldaki 17 terör saldırısında 302 kişi vefat ettiği, terörle mücadelede şehit sayımız 600’e yaklaştığı, on binlerce vatandaşın evinden olduğu, çocukların okullarına gidemediği bir ortamda Bekir Bozdağ’ın açıklamaları gerçeklikten oldukça uzak.  

İstanbul - Yeni Asya

Türkiye, 145. sıraya geriledi

Hükümetin yargıyı ve hukuku sıfırladığı, atanan kayyımlar sebebiyle mülkiyet güvenliği kalmadığı, ekonomik faaliyetlerinin güven içerisinde yürümediği, yerli ve yabancı sermayenin ülkeden kaçtığı Türkiye, Dünya huzur endeksinde 145. sıraya geriledi. IŞİD ve PKK, son bir yılda 17 kanlı saldırı düzenledi. Çoğunlu canlı bomba eylemi olan saldırılarda, 302 kişi vefat etti, 1000’e yakın kişi de yaralandı. Vatandaş dışarı çıkamaz hale geldi.

Terör, ekonomi ve eğitim problemi var 

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Türkiye’de terör, ekonomi ve eğitim problemi olduğunu söyledi. Memleketi Sivas’ta konuşan Yılmaz, terörü yenmenin eğitimle mümkün olduğunu belirterek “Çözemeyeceğimiz, aşamayacağımız hiçbir problem yok. Nedir Türkiye’nin önündeki problem? Terör, ekonomi ve eğitim problemi var” dedi.

 

Okunma Sayısı: 2834
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • demokrat

    9.7.2016 10:49:03

    iyi uykular huzur adası ülkem...bombalar antartika'da patlıyor,da,asker ve polisler grönland'da şehit oluyor.sevgili ülkem,öyle derin uyuyorsun ki,seni uyandırmaya kıyamıyorum.derin uykular huzur ülkesi...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı