"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Türkiye’yi felâkete götürüyorlar

19 Ocak 2019, Cumartesi
Türkiye’nin hiçbir alanda yönetilemediğini söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Türkiye’yi felÂkete götürüyorlar” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, TBMM Başkanı ve AKP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’la ilgili önce “İstifasına gerek yok” deyip, daha sonra Meclis içtüzüğündeki “vekalet sistemi”nin kullanılması yönündeki açıklamasını değerlendirdi. Kemal Kılıçdaroğlu, “Bahçeli’nin bütün derdi AKP tabanından nasıl oy alırım. Bütün derdi o. Erdoğan da bunun farkında, herkes bunun farkında” dedi. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Türkiye’yi felakete götürdüklerini söyledi.

Suriye politikasının sorumlusu Erdoğan

Türkiye’nin Suriye politikasıyla ilgili eleştirilerde bulunan Kılıçdaroğlu, “Suriye politikası baştan beri yanlıştı. Yanlışlık Erdoğan’un Büyük Orta Doğu Projesi’nin eş başkanı olmasıyla başladı. Yanlışlık oradandı. Çünkü yönlendirilmişti, Orta Doğu’nun karışması gerekiyordu koçbaşı olarak da Erdoğan kullanıldı. Dünyanın pek çok ülkesinden terör örgütleri üyeleri Türkiye üzerinden Suriye’ye yönlendirildi. Silah gönderildi. Ve Ortadoğu kana bulandı. Orta Doğu’da ölenlerin, ölen çocukların, kadınların, yaşlıların vebali Erdoğan’ın boynunadır. Tüm bunların sorumlusu Erdoğan’dır, Erdoğan kaçamaz bir yere. Ortaya böyle bir tablo çıkmışsa bu tabloyu yaratan kişi Erdoğan’dır. Erdoğan öyle bir noktaya geldi ki batının egemen güçleri tarafından en rahat kolay kullanılan ve teslim alınan bir kişidir. Batının egemen güçleri Erdoğan’dan bu yüzden vazgeçemezler. Her alanda tarım alanında, Ortadoğu’da, sanayide, ekonomide kullandılar ve kullanmaya da devam ediyorlar. Erdoğan en kullanışlı kişidir şu anda ve batının egemen güçleri Erdoğan’dan vazgeçmezler” diye konuştu. 

15 yıl önce Türkiye’nin beka sorunu yoktu

Kılıçdaroğlu, “Grup Başkanvekiliniz Özgür Özel’in, hem Erdoğan’ın hem Bahçeli’nin başka bir akıl tarafından yönetildiği iddiası var. Nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusunu ise şöyle cevapladı; “Hangi akıl yönetiyor bilmiyorum ama Türkiye’yi felâkete götürüyorlar. Bu akıl Türkiye’nin beka sorununu gündeme getiriyor. 15 yıl önce Türkiye’nin bir beka sorunu yoktu, 10 yıl önce de, 5 yıl önce de. Neden birden bire ortaya çıktı? Çünkü Türkiye yönetilmiyor, savruluyor. Hiçbir alanda yönetilmiyor. Ve Türkiye freni patlamış bir kamyon direksiyonunda iki kişi oturuyor ve yokuş aşağı gidiyor. Ekonomi geldi çakıldı, işsizlik patladı, yoksulluk, intiharlar patladı. Tüm bunlara baktığınız zaman Türkiye akılcı politikalarla yönetilmiyor. Kim bu yönetim tarzını savunuyor, destekliyor, onların topluma karşı tarihe karşı sorumlulukları var. Tarih onları yazacak. Türkiye’yi bu tabloyla karşı karşıya getirenleri yazacak.”

 

Okunma Sayısı: 2908
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı