"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ülkede yatağa aç giren insanlar var

23 Mart 2019, Cumartesi 21:30
Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, “bu ülkede yatağa aç giren insanlar var. Hâlâ küflü ekmeği yemek zorunda olan benim insanım var. Bununla dertleneceğiz, başka şeyle değil” diye konuştu.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Gaziantep’in İslâhiye ilçesinde, partisince Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, ilçe halkıyla beraber olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Partisinin politikalarından bahseden Uysal, üreten, çalışan ve kul hakkı yemeyen kişileri belediye başkanlıkları için aday gösterdiklerini ve temel ilkelerinin bunlar olduğunu ifade etti.

Gültekin Uysal, halkın gerçek gündemini bildiklerini ve ona göre siyaset yaptıklarını belirterek, şunları kaydetti: “Gönlümüz ister ki bu büyük ülkenin hangi tarihsel mecradan geldiğini, nereye gitmek istediğini bilen insanlar bu ülkeyi yönetsin. Yoksa sağda solda yolunu kaybeden değil, bu ülkenin kaynaklarını heba eden değil. İstiyoruz ki millî iradenin sahibi, milletin sesi olacak yürekli insanlar yönetsin. İşte burada yürekli insanlar bir araya gelmiş haykırıyoruz. Demokrat Parti olarak 1946’da bir itiraz içinden çıktık, geldik. O gün de iddiamız aynıydı, bunca zaman geçmiş benim güzel ülkemde yine dertler aynı. O gün de ‘demokrasi aşımız, ekmeğimizdir’ diyorduk, bugün de ‘demokrasi aşımız ekmeğimizdir’ diyoruz.”

Gerçek gündem konuşulmuyor

Uysal, DP İslâhiye adayı Yusuf Yıldızgil’e destek isteyerek, seçilmesi halinde Yıldızgil’in kapısının herkese açık ve tek işinin hizmet olacağını vurguladı. Diğer adayların milletin gerçek gündeminden başka her şeyi konuştuğunu savunan Uysal, “Böyle bir Türkiye’de yerel seçim ikliminde maalesef insanlarımızın gerçek gündemi konuşulmuyor. Varsa yoksa dillerine dolamışlar dinî, millî bir takım hamasi argümanlar. Bunlarla yatıyorlar, bunlarla kalkıyorlar. Oysaki bu ülkede yatağa aç giren insanlar var. Hâlâ küflü ekmeği yemek zorunda olan benim insanım var. Bununla dertleneceğiz başka şeyle değil” diye konuştu.

AA

Etiketler: seçim
Okunma Sayısı: 1765
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı