"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ülkenin değil, iktidarın bekâ sorunu var

01 Mart 2019, Cuma 17:43
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu “Artık eski safdillik kalktı gibi gözüküyor. İnsanlarımız, ben bile söylemeden ‘Sizinle beraberiz, sizi sandıkta destekleyeceğiz’ diyorlar” dedi.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nca, merhum Başbakan Necmettin Erbakan için Eyüp Sultan Camii’nde mevlit okutuldu. Mevlidin ardından, Genel Başkan Karamollaoğlu, partilerinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar’la Eyüpsultan Meydanı’ndaki partililere seslendi. Türkiye’nin bir beka sorunu olmadığını belirten Karamollaoğlu, “Ülkemizin bir beka sorunu olduğu kanaatinde değiliz. Beka problemi yok mu? Var, ama ülkenin değil ülkeyi yönetemeyenlerin bir beka problemi var” diye konuştu. Seçmenlerin partilerini sevdiğini, ancak kendilerine oy vermediğini söyleyen Karamollaoğlu, şunları kaydetti; “Allah sizden razı olsun, sizi destekliyoruz’ diyorlar ama geçen dönem olduğu gibi bu sevgi sandığa yansımadı. Şimdi sizden dileğimiz şu: seçim sevgiyle değil, bağlılıkla değil sandıkta kazanılıyor.” 

AA

Okunma Sayısı: 1891
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı