"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Uluslararası gözlemciler, çözüm süreci için devreye girsin'

30 Nisan 2015, Perşembe 11:33
Sırrı Süreyya Önder çözüm süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Sırrı Süreyya Önder, çözüm süreci için uluslararası gözlemciler Birleşmiş Milletler başta olmak üzere Avrupa Parlamentosu, Uluslararası Af Örgütü, İşkenceyi Önleme ve İzleme Komitesi'nin devreye girmesi için çağrıda bulundu.

HDP Grup Başkanvekilleri İdris Baluken ve Pervin Buldan ile İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Meclis HDP Grup Yönetim Toplantı Salonu'nda çözüm sürecine dair açıklamalarda bulundu. 

"Savaşmak kötüdür, barışmak iyidir." diyen Sırrı Süeyya Önder, "İktidar bloğu ikiye bölünmüş durumda. Bir tarafında cumhurbaşkanı diğer tarafında hüktümet; bunlar da bir çok parçaya bölünmüş durumdalar." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'masa yok' açıklamasına karşın Başbakan Davutoğlu ile Yalçın Akdoğan'dan bir açıklama isteyen Önder, çözüm süreci için uluslararası gözlemciler Birleşmiş Milletler başta olmak üzere Avrupa Parlamentosu, Uluslararası Af Örgütü, İşkenceyi Önleme ve İzleme Komitesi'nin devreye girmesi için çağrıda bulundu.

Okunma Sayısı: 2799
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ahmet İlhan

    30.4.2015 12:25:42

    Adamlar süreç ortadan kalktı diyor ama kemalist dindar siyasetçi sürecin devam ettiğini iddia ediyor. pkk tehlikesini gözardı ederek cambaza bak canbaza kaidesince hayali meridyen ve paralellerle oynuyor. Meclis araştırmasını da tıkıyor. Varsa Meclis araştırsın. Araştırmasını istemiyorsan demekk ki meridyen ve paralel kuyruklu bir yalanmış. Amerika yıllarca Irak ta kıyamet topu yalanına sığındı. Bunlarda amerika özentisi içinde meridyen paralel yalanı ile basit siyaset yapıyorlar. Rabbim bizleri şerlerinden koru. Amin amin amin

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı