"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Uysal, 'Başka bir Türkiye mümkün' dedi

30 Mayıs 2015, Cumartesi 15:38
Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Türkiye'nin siyasetten başlayarak her alanda kendine derinlik katma mecburiyeti bulunduğunu belirterek, "Bizim siyasetimiz de bunun içindir. Hülyalarımız, gördüğümüz düşler bu büyük millet bu büyük devlet içindir" dedi.

Uysal, düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin rotasını, pusulasını kaybettiğini, kutuplaşmanın derinleştiğini, annelerin evlatları ve kendi gelecekleri için endişe duyduğunu, çiftçinin alın terinin karşılığını alamadığını, esnafın kepenk kapattığını öne sürdü. 

"Başka bir Türkiye mümkün" diyerek yola çıktıklarını dile getiren Uysal, sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Yeni nesil Demokrat Parti, yeni nesil Türkiye programıyla Türkiye'yi, yeniden üreten bir güç olarak küresel dünyada yerini alacağı bir gelecek tasavvuruna, bir vizyona buluşturma amacındayız. Türkiye'nin yeniden bu kritik eşikte, kendisine siyasetten başlayarak her manada yeni bir derinlik, boyut katma mecburiyeti vardır. Bizim siyasetimiz de bunun içindir. Hülyalarımız, gördüğümüz düşler bu büyük millet bu büyük devlet içindir."

Uysal, ülkede birçok kişinin devlet yardımlarıyla geçindiğini savunarak, Türkiye'nin 153 ülkeden tarım ürünü ithal ettiğini, 27 milyon dekar alanın tarım dışı kaldığını belirtti.

AA

Okunma Sayısı: 2387
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı