"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Uysal: Kuvvetler ayrılığı bir kişinin nefsinde toplanmış

31 Mayıs 2016, Salı
Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Türkiye’de devletin kurumlarıyla, adaletiyle, manevî kurumlarıyla beraber pek çok çürümenin yaşandığı dönemdeyiz. Bugün kuvvetler ayrılığı bir kişinin nefsinde toplanmış durumdadır. Bu kabul edilemez” dedi.

Partisinin Denizli İl Kongresinde konuştu. Türkiye’nin kritik bir dönemden geçtiğini, çevremizdeki ülkelerin bölünüp, parçalandığına şahitlik ettiklerini, milletin ve bölgenin geleceğini şekillendirecek hayati önemdeki gelişmelerin yaşandığı dönemde olduklarını söyleyen Uysal, konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yüklendi.

“Bir kişinin ihtirası konuşuluyor”

“Türkiye’nin öncelikli meseleleri konuşulmuyor. Bunun yerine bir kişinin nefsi duygularıyla inşa ettiği, Türkiye’yi deyim yerindeyse rehin alırcasına bir irade koyduğu, ihtiraslarıyla ateşe sürüklediği Türkiye’nin önceliği olmayan ne kadar mesele varsa onlar konuşuluyor” diyen Uysal, Türkiye’nin önceliklerinden daha ziyade bir kişinin şahsi öncelikleriyle partili cumhurbaşkanın tartışmalarının yaşandığını söyledi. Uysal, bir kişinin şahsi öncelikleri nedeniyle ‘partili cumhurbaşkanı’ tartışmaları yaşandığını belirtip, “Bugün tartıştığımız partili cumhurbaşkanı meselesinin yanında yarın da Yargıtay, Danıştay ve Sayıştay başkanları da partili olur” dedi. 

DHA

Okunma Sayısı: 2181
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • ozcan karasu

    31.5.2016 19:58:57

    Yok ya!

  • Capar

    31.5.2016 00:39:34

    Dindarlar yanlis yönlendiriliyor ..Türkiye cikmaz sokaklarda dolasiyor ama milletin anlayisi kit sadece kendini düsünen analiz etme yetenegini kaybetmis toplumlarin sonunu görüyoruz..Saf ve Cabuk inanan müslümanlar bu olaylara sebep oluyor..Yapilanlarin farkina varamayan bir milletki sanki kasitli olarak cahill birakilmaya calisiliyor...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı