"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Vallahi ne siz ödeyebilirsiniz ne de ben'

19 Mart 2019, Salı 18:00
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Millet İttifakı" seçim çalışmaları kapsamında partilerince Antalya'nın Kepez ilçesindeki Turgut Özal Spor Salonu önündeki alanda düzenlenen mitinge katıldı.

"Esnaf, sabahtan akşama sinek avlıyor"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener "Antalya'da geçen hafta miting yapan Sayın Erdoğan, beni 250 milyon liralık yani 50 milyon dolarlık mahkemeye verdiğini söyledi." ifadesini kullanarak, şöyle konuştu: 

"Hani arada bir diyorsunuz ya 'Abla sen konuş, biz öderiz.' Vallahi ne siz ödeyebilirsiniz ne de ben. Zahir beni Mehmet Cengiz zannetti. Sayın Erdoğan, olsa dükkan senin ama yok. Emekli maaşıma haciz koydurursun olur biter. Çok kızdı ya terörist deyişime. Söyleyeyim mi? Var mısınız? Antalya'nın teröristleri nasılsınız, iyi misiniz?"

Akşener, pazarcıya, domates yetiştiricisine, çiftçiye, 11 milyon oy almış CHP seçmenine, 5 milyon oy almış İYİ Parti seçmenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın terörist dediğini savunarak, "Meral Akşener, ayna tutunca karşılığı 250 milyon lira, 50 milyon dolar. Battı balık yan gidermiş. 250 milyon değil, bir dahakine 500 milyon liralık versin." dedi.

Yerel seçimlerde Antalya'dan Muhittin Böcek'in, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu ve Ankara'da Mansur Yavaş'ın projelerinin dinlenmesi gerekirken, Muhittin Böcek'in ve ilçe belediye başkanlarının rakibinin Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu belirten Akşener, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Biliyorsunuz bana, Sayın Kılıçdaroğlu ve Temel Bey'e PKK'lı dedi. Vatandaşına terörist dedi ama inkar ediyor. Buradan kendisine sesleniyorum, PKK'lı isnadında bulunmak çok ayıptır, ayıp. Senin karşında Meral Akşener var. Hendekleri kazdıran kim, sensin. Vali ve emniyet müdürlerine kafanızı yana çevirin diyen, sendin. Sonra, o hendekleri 793 şehitle kapatan kim, bu aziz milletin evlatları. 793 şehidin hesabını vereceksin. Kimin yalancı, kimin dürüst olduğuna Antalyalılar şahit. Ortaya konulan iftiralar, ekonominin konuşulmaması için yapılıyor. Antalyalılar turizmden memnun değil. Bir bakanın yaptığı konuşmanın ardından Almanya tedbir aldı. Kültür ve Turizm Bakanı ise toparlamaya çalıştı. Antalya'ya gelen turistlerin, üç ülkeye bağlı olması doğru mudur? Pazar çeşitlenmesi gerekiyor mu? Niye yapmıyorlar? Çünkü vizyonları yok. Çünkü bütün hedefleri cep doldurmak. Bütün hedefleri beton. Otellere geliyor turistlerimiz, mecburen orada kalıyorlar. Turizmden geçinen esnaf, sabahtan akşama sinek avlıyor."

Sanayide üretimin olmadığını, iktidarın da üreten bir Türkiye vizyonunun bulunmadığını iddia eden Meral Akşener, "17 yıl boyunca büyük bir imkan tanıdınız. 'Muhtar olmaz', dediler, siz başbakan yaptınız. Başbakanlık yetmedi, Cumhurbaşkanı yaptınız. Cumhurbaşkanlığı yetmedi başkan yaptınız. Hani 24 Haziran'dan sonra hani her şey uçacaktı, ne oldu? 24 Haziran'dan, Mart'ın 31'ine gidiyoruz. Hayatınızda ne değişti. Daha iyiye mi gittiniz, daha kötüye mi gittiniz? Daha kötüye gittiniz. Bakın, bu aziz millete Antalyalılara bu arkadaş ihanet etti. Ne istediyse verdiğiniz, karşılığında işsiz gençler, ölen tarım, yüzde 10 zam almış emekliler, yüzde 26 kendi maaşına zam yapmış bir cumhurbaşkanı." diye konuştu.

AA

Etiketler: meral akşener
Okunma Sayısı: 1655
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı