"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yalçın Akdoğan'dan itiraf gibi açıklama!

24 Ağustos 2015, Pazartesi 11:52
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Türkiye’de güven ve istikrarın güçlü olmasının AKP’nin güçlü bir şekilde iktidarını devam ettirmesinden geçtiğini savundu.

Bilecik’te ailesi ve akrabalarıyla görüşen Akdoğan, Türkiye’nin son dönemde yaşadığı sıkıntılı süreç hakkında konuştu.

Akdoğan bir taraftan Türkiye’de ‘terörle‘ etkin bir şekilde mücadele edildiğini, diğer taraftan da bir seçime gidildiğini söyleyip, “Bu süreçten Türkiye’nin güçlenerek çıkması lazım. Gördük ki bu son yaşananlarla Türkiye’de güven ve istikrarın güçlü olabilmesi, AK Parti’nin güçlü bir şekilde iktidarını devam ettirmesinden geçiyor” dedi.

“Birçok konu, AK Parti’nin varlığına ve güçlü olmasına endekslenmiş görünüyor” diye devam eden Akdoğan, “Biz de bunun bilincinde olarak sorumlu bir şekilde inşallah seçim sürecinde başarılı olarak, büyük Türkiye yolunda 2023 hedefine doğru yürüyeceğiz” yorumunu yaptı.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da Türkiye’de başkanlık sistemi olmadığı için kaos yaşandığını savunmuştu.

AA

Okunma Sayısı: 3359
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı