"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yapılan zamlar geri alınmayacak mı?

02 Ekim 2018, Salı 13:00
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk Lirası’nın önlenemez değer kaybı sonrası yapılan zamlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, “Yapılan zamlar, fiyat artışları ne olacak, geri alınmayacak mı?” diye sorarken hükümetin yabancı ülkelere sermaye kaçıranları ‘mutlaka bulması gerektiğini’ söyledi. Bahçeli, AKP ile 24 Haziran’da yaptıkları ‘Cumhur İttifakı’na bağlı olduklarını bildirirken “İstanbul dışında her yerde adaylarımızı çıkaracağız” dedi. Bahçeli’nin partisinin grup toplantısında yaptığı açıklaması şöyle; “Ekonomik fırtınaya tutulduğumuz andan itibaren fırsatçılık yapan kim varsa ne paylaşmayı ve bölüşmeyi özümsememiş utanmazlardır. Stokçuluktan geçinen satılmışların durumu neyse, ekonomik saldırıda ahlâksızlık yapanlar da aynıdır. Kurdaki artışı fırsata çevirenlerin nasıl bir insanlık anlayışları vardır. Kemerleri, sesi çıkmayan milyonlar mı devamlı sıkacaktır? Yapılan zamlar, fiyat artışları ne olacak, geri alınmayacak mı? Hükümet yabancı ülkelere sermaye kaçıranları mutlaka bulmalı.” 

Etiketler: bahçeli
Okunma Sayısı: 676
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı