"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yeni bakan'dan börekli cevap

02 Eylül 2015, Çarşamba 11:13
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, Adli yıl açılış törenine katıldı.

Bakan son günlerde sosyal medyada da olay yaratan börek tartışmasına nazire yaptı. Bakan Gürcan gazetecilerin 'Neler yapıyorsunuz?' sorusuna “Bu sıralar ben börek açıyorum” diyerek yanıtladı. 

"BU SIRALAR BEN BÖREK AÇIYORUM"

Milliyet Gazetesi'nden Abdullah Karakuş'un haberine göre, Adli yılın açılışı dün devletin üst yönetimini buluşturdu. Açılışa Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan da katıldı. Gazeteciler “Hayırlı olsun, neler yapıyorsunuz?” diye sorunca Gürcan esprili bir şekilde “Bu sıralar ben börek açıyorum” dedi.

TWITTER MESAJI TARTIŞMA KONUSU OLMUŞTU

Gürcan’ın Twitter hesabından, “Eğer bir Müslüman kadın börek yapmasını bilmiyorsa o aile dağılmaya mahkumdur” mesajı yazdığı iddia edilmişti. CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka ise Gürcan’ı aramış ve kendisine “Böyle bir şey söylediğimi düşünmüyorum. Arkadaşlarım araştırıyor” dediğini kamuoyuna açıklamıştı.

Etiketler: ayşen gürcan, bakan, börek
Okunma Sayısı: 1590
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı