"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yeni tehdit, yine tehdit!

30 Ekim 2015, Cuma 14:48
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 1 Kasım seçimlerinde AKP'nin tek başına iktidar olamaması halinde Türkiye'nin baş aşağı gideceğini söyledi.

Eroğlu, AKP'nin yeniden tek başına iktidara gelmesi gerektiğini belirterek, "Milletimizden talebimiz şudur; lütfen istikrara oy verin.” dedi.

Bakan Eroğlu, memleketi Afyonkarahisar’da AKP İl Teşkilatı'nda düzenlediği basın toplantısında, partisinin seçim beyannamesini açıkladı. Eroğlu, tek parti iktidarının önemine vurgu yaparak, koalisyon dönemlerinde ülkenin baş aşağı gittiğini iddia etti. Türkiye’de yatırım hamlelerini ancak kendilerinin yapabileceğini savunan Eroğlu, diğer partilerin buna gücünün yetmeyeceğini ileri sürdü. Eroğlu, “Türkiye gelişiyor gelişmeye devam ediyor. Bunlar da bizim vaatlerimiz karnelerimizdir. Bunları yerine getiririz. Ancak bunun için ne gerekiyor? İstikrar gerekiyor. İstikrar varsa bunlar yapılır. İstikrar yoksa koalisyon dönemlerinde Türkiye baş aşağı gitmiştir. Dolayısıyla milletimizden talebimiz şudur; lütfen istikrara oy verin.” diye konuştu. 

"ANCAK TEK BAŞIMIZA OLURSAK VAATLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRİRİZ"

Eroğlu, Türkiye’nin etrafının ateş çemberiyle çevrilmiş durumda olduğunu ve terörle mücadele ettiklerini, böyle bir dönemde istikrarın öneminin daha büyük olduğunu düşündüğünü kaydetti. Eroğlu, “1 Kasım seçimleri bir parti meselesi olmaktan çıktı, bir memleket meselesi haline geldi. Dolayısıyla bunu dikkate alarak tüm kardeşlerimizi istikrara, Türkiye’nin geleceğine daha büyük hedefleri gerçekleştirecek büyük Türkiye’ye oyu vermelerini bekliyoruz. Bunu da gerçekleştirecek tek parti AK Parti’dir. Açıkça söylüyorum başka bir partinin bunu gerçekleştirme şansı yoktur. Milletimiz bize her zaman ki gibi, milletimiz bize destek verip tek başımıza iktidar olduğumuzda biz de vaatlerimizi yerine getireceğiz. Daha büyük projelere imza atacağız. Biz milletimizin hizmetkârıyız. Bizim yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.” ifadelerini kullandı.

Eroğlu, 1 Kasım seçimlerinin huzur içinde geçmesini temenni ederek, demokrasinin gereği olarak da tüm vatandaşların mutlaka sandık başına gitmelerini ve demokratik haklarını kullanmaların istedi.

SEÇİM GÜNÜNÜN HAVA TAHMİNİNİ AÇIKLADI

Veysel Eroğlu, toplantının sonunda 1 Kasım'da bazı illerdeki hava tahmin raporlarını açıkladı. Buna göre bazı bölge ve illerindeki hava sıcaklığı şu şekilde: Kuzey ve Doğu kesimleri parçalı ve yer yer bulutlu. Doğu Karadeniz kesimlerinde yağmur var. Giresun, Trabzon, Artvin, Ardahan, Iğdır, Van, Bitlis, Siirt, Hakkari ve Şırnak çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı. Ankara parçalı ve az bulutlu 14 derece, İstabul, parçalı ve bulutlu 16 derece, İzmir parçalı bulutlu 19 derece, Antalya az bulutlu 25 derece, Adana az bulutlu 28 derece, Samsun parçalı ve çok bulutlu 15 derecedir, Trabzon hafif parçalı bulutlu ve yağmurlu 14 derecedir. Erzurum parçalı bulutlu 30 derece, Diyarbakır az bulutlu 18 derece, Afyonkarahisar parçalı az bulutlu 13 derece.

Etiketler: veysel eroğlu, akp, iktidar
Okunma Sayısı: 2878
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı