"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yıldırım: Acılarımız tazeliğini koruyor

15 Temmuz 2018, Pazar 13:00
TBMM Başkanı Yıldırım, Karşıyaka Mezarlığı içindeki 15 Temmuz Demokrasi Şehitliği’ndeki anma programına katıldı.

Şehitleri anma programı sonrası açıklamada bulunan Yıldırım, “15 Temmuz alçak darbe kalkışmasının ikinci seneyi devriyesini idrak ediyoruz. Ankara’da o gece şehadet şerbetini içen şehitlerimizin kabirlerine geldik, duâmızı yaptık, şehitlerin yakınlarıyla bir araya geldik. 2 yıl geçmiş olmasına rağmen acılarımız tazeliğini koruyor. 15 Temmuz’u unutmayacağız unutturmayacağız demiştik. Gerek şehit yakınlarımız gerekse milletimizin tamamı bu duygularla bu günü anıyor. 15 Temmuz şehitlerimiz ve vatanımızın savunmasında gece gündüz demeden hayatını seve seve veren bütün şehitlerimizi rahmetle, şükranla anıyoruz” ifadelerini kullandı. TBMM Başkanı Yıldırım, 15 Temmuz şehitlerinin kabrini ziyaret ettiği esnada duygulandı.

Etiketler: yıldırım, 15 temmuz
Okunma Sayısı: 866
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı