"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yıldırım'dan kadınlara önemli çağrı

05 Aralık 2016, Pazartesi 15:28
Başbakan Binali Yıldırım, Halep'te acı çeken kadınların seslerini duyurmak için kadınlara çağrı yaparak, "Gelin, Türkiye'den yola çıkarak, bir vicdan hareketi başlatalım. STK'lar, özel sektör, siyaset, devlet ele ele verelim. Halep'teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Yanı başımızda yaşanan insanlık dramına dikkat çekelim" dedi.

"HEPSİNİN BİR OLUP ŞEHRİN SAKİNLERİNE AĞIR BEDEL ÖDETECEĞİNİ KİMSE TAHMİN EDEMEZDİ"

Halep'te yaşanan insanlık dramına dikkat çeken Yıldırım, "Gayretlerinizle elde edilen her başarı, dünyadaki bütün kadınların başarısı olacak. Bu büyük sorumluluğu taşıdığınıza yürekten inanıyorum. Özellikle Halep'te ızdırap çeken kadınlarımızı buradan hürmetle selamlıyorum. Gazze'de, Suriye'de dünyanın birçok yerinde hiçbir suçu günahı olmadan bedel ödeyen kadınlarımızı buradan selamlarımızı iletiyoruz. Terör örgütlerinden devletlere, çetelerden mezhep savaşçılarına kadar hepsinin bir olup, bir şehir üzerine bu kadar gideceğini, bu şehrin sakinlerine bu kadar ağır bir bedel ödeteceğini hiç kimse tahmin edemezdi. O masum çocukların acısını tarif edemediğimiz, anaların, babaların, o çaresizlerin kısık sesleri kalbimizi kanatıyor. Ama Türkiye, burada da kendine yakışanı yapmaya devam ediyor. Zulüm gören o insanlara sahip çıkıyor" ifadelerini kullandı.

'HALEP' ÇAĞRISI: YANI BAŞIMIZDA YAŞANAN İNSANLIK DRAMINA DİKKAT ÇEKELİM

Halep'te acı çeken kadınların seslerini duyurmak için kadınlara çağrıda bulunan Başbakan Yıldırım, şöyle konuştu: "Kadınlarımızın çektiği acılara dikkatinizi çekmek istiyorum ve buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum. Gelin, Türkiye'den yola çıkarak, bir vicdan hareketi başlatalım. STK'lar, özel sektör, siyaset, devlet ele ele verelim. Halep'teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köşesinden duyulsun. Artık hiçbir coğrafyada kadınlarımız ağlamasın, diyerek, yola çıkalım. Yanı başımızda yaşanan insanlık dramına dikkat çekelim. Kine, nefrete, yıkıma karşı gönül diliyle konuşan; sevgiyi ve birlikteliği yayan bir hareket içinde olalım"

DHA

Okunma Sayısı: 1262
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı