"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yıldırım: Etliye sütlüye karışmayan bir öğrenciydim

17 Eylül 2018, Pazartesi 13:20
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Binali Yıldırım, “Nasıl bir öğrenciydiniz” sorusuna “Ben etliye sütlüye karışmayan, okuyup-yazıp dersime bakan bir öğrenciydim” cevabını verdi.

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Çekmeköy’de yaptırılan ve eşinin ismi verilen Öğretmen Semiha Yıldırım İlkokulu’nun açılışına katıldı. 2018-2019 Öğretim Yılının açılışı ile birlikte gerçekleştirilen okul açılışından sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Binali Yıldırım, “Nasıl bir öğrenciydiniz” sorusuna şu yanıtı verdi; “Ben etliye sütlüye karışmayan, okuyup-yazıp dersime bakan bir öğrenciydim. Sakin, ortadan biraz fazla. Fena değil yani. Ara sıra teşekkür, takdir alıyordum ama zayıfım olduğu zamanlar da vardı. Zayıfı olmayan öğrenci yavan öğrenci demek. Zayıfın olacak, düzelteceksin.”

Etiketler: yıldırım
Okunma Sayısı: 709
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı