"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yıldırım: İslam ülkeleri, İsrail ile olan ilişkilerini mutlaka gözden geçirmelidir

15 Mayıs 2018, Salı 12:13
Başbakan Binali Yıldırım, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, "Barışçı bir gösteri yapan mazlum ve masum Filistin halkına kurşun yağdıran İsrail'i şiddetle, lanetle kınıyoruz. Aynı şekilde, bölgede barış iklimine benzin döken Amerikan yönetimini de kınıyoruz." dedi.

"İslam ülkeleri, İsrail ile olan ilişkilerini mutlaka gözden geçirmelidir." diyen Yıldırım, "Bu zalimliklere karşı İslam dünyası insanlık, birlik ve beraberlik göstermek mecburiyetindedir. Bu zulme sessiz kalınmamalıdır. Türkiye bu zulme sessiz kalmamıştır, kalmayacaktır." ifadesini kullandı.

***

Tıklayınız:

Gazze soruşturması talebine ABD engeli

İİT: İsrail'in saldırılarına müdahale edin

Ramazan öncesi çifte tahrik

İsrail'le ticaret tam gaz

AA

Okunma Sayısı: 1598
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • İmdat su

    15.5.2018 20:25:07

    "İslam ülkeleri, İsrail ile olan ilişkilerini mutlaka gözden geçirmelidir." diyen biri neden bunu gerçekleştiren ilk ülke lideri olmuyor. Sözüm ona, diğer İslam ülkelerine de güzel bir örnek olur... Türkiye'nin israille olan anlaşmaları(her ne üzerine bir ilişki varsa) çok mu hayati öneme sahip mi ki bunları tekrar gözden geçirmiyor. Bunu açıklayacak olan var mı?..

  • HÜSEYİN İLHAN

    15.5.2018 16:00:52

    İSRAİL ile anlaşarak ŞEHİTLERİN HAKLARININ ARANMASINI SİZ ENGELLEDİNİZ. İST.7.A.CEZA MAHK.KARARINI UCM'ne GÖNDERTMEYEN ve İSRAİL'in KATİL ve TERÖRİST DEVLET OLARAK DAMGALANMASINI ENGELLEYEN SİZSİNİZ. 45 YILDIR OEC'ye TC.HÜKÜMETLERİNCE VETO EDİLEN İSRAİL'İ ALDIRAN SİZSİNİZ. İSRAİLLE TİCARETİ ARTTIRIP,İSRAİL MALLARININ DİĞER İSLAM ÜLKLERİNDE SATILMASINI KOLAYLAŞTIRAN SİZSİNİZ. Sahi size diğer islam ülkelerinin vatandaşı,idarecisi nasıl inansın.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı