"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yine aynı dil

18 Ekim 2017, Çarşamba 22:52
OHAL’in uzatılmasına yönelik eleştirileri teröristlikle eş tutan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ açıklamalarını yine kutuplaştırıcı bil dille yaptı.

Bozdağ, “OHAL’in uzatılmasından terör örgütleri rahatsız olabilir. Çünkü, onlara uygulanıyor. PKK, KCK, FETÖ, DHKP-C bundan rahatsız olabilir. Çünkü, OHAL bunlarla ilgili etkin hızlı ve kararlı bir şekilde uygulanıyor. Bunları destekleyenler de rahatsız olabilir” değerlendirmesinde bulundu. Terör örgütleriyle iltisakı, irtibatı ve üyeliği olmayanların, teröre destek vermeyenlerin OHAL’den rahatsız olmasını da anlamakta zorlandığına işaret eden Bozdağ, “Anlayan biri varsa açıklasın. Böyle bir şey olabilir mi?” diye konuştu. Bozdağ, OHAL’in vatandaşların gündelik hayatında en ufak bir değişikliğe yol açmadığını, herkesin temel hak ve hürriyetlerini özgür bir şekilde kullandığını söyledi.

AA

Etiketler: bekir bozdağ
Okunma Sayısı: 1967
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • mahmut

    19.10.2017 10:50:40

    Anlayan biri varsa acıklasın demiş. anlatsakda onlar kördürler,sağırdırlar,dilsizdirler anlatsanda anlamazlar.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı