"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yol kesiyorsun ve kestiğin yolda bir hekimi katlediyorsun, bunun izahı yok

01 Eylül 2015, Salı 13:27
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, doktor Abdullah Biroğul'un Diyarbakır'daki terörist saldırıda vefat etmesi ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Müezzinoğlu, "Yol kesiyorsun ve kestiğin yolda bir hekimi katlediyorsun. Bunun izahı yok. Bunun herhangi insani bir değerle de izahı yok. Türkiye'nin bu teröristlerin de üstesinden gelecek gücünün olduğunu onlar görecek" dedi.

Müezzinoğlu,"Bu olaylar, sağlık camiamızı derinden yaralıyor. Sağlık camiası olarak birlik ve beraberlik içinde yine insanı yaşatmaya, insanın derdine derman olmaya gayret edeceğiz. Hekimimize Allah'tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum. Sağlık camiamızın başı sağ olsun. Bu hekimleri, hemşireleri, sağlık memurlarını kaybetmek, bizi çok farklı boyutlarıyla üzüyor ve yaralıyor. Bir de 'insanlık dışı, hunharca, kalleşçe' demek doyurmuyor ve karşılığını bulmuyor. Bu terör saldırısında herhangi çatışmanın olmadı. Herhangi bir karşı durma yok. Yol kesiyorsun ve kestiğin yolda bir hekimi katlediyorsun. Bunun izahı yok. Bunun herhangi insani bir değerle de izahı yok. Ama araç, gereç ve bunların daha iyisini yapabilecek gücü var Türkiye'nin. Bu teröristlerin de üstesinden gelecek gücünün olduğunu onlar görecek" dedi.

DHA

Okunma Sayısı: 1700
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı