"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

''Yumruklaşma'' iddiaları ile ilgili ortak açıklama

24 Mayıs 2018, Perşembe 15:13
CHP Genel Başkan Yardımcıları Tezcan ve Özkan, milletvekili aday listesi nedeniyle yumruklaştıkları yönünde çıkan haberleri ortak açıklama ile yalanladı.

CHP Basın Birimi'nden, CHP Genel Başkan Yardımcıları Bülent Tezcan ile Tuncay Özkan adına yapılan ortak açıklamada, çıkan haberlerin "yalan ve iftira"dan ibaret olduğu belirtildi. 

Haberi kınadıklarını belirten Özkan ve Tezcan açıklamalarında, "Hiç yaşanmamış bir olayın gerçekmiş gibi sunulması yalandan öte bir şey değildir. Medyadaki bu yandaş ve yalancı yapıya artık bir 'yeter' demek gerekiyor. Palavranın, iftiranın, itibar cellatlığının ve yalakalığın adı gazetecilik değildir. Bu yapılardan hukuk önünde hesap sorulacak, gerekli yasal başvurular yapılacaktır." ifadesini kullandı.

Söz konusu haberlerde Tuncay Özkan'ın, İzmir yerine İstanbul'dan aday yapılmasına tepki göstererek Bülent Tezcan ile tartıştığı ve yumruklaştığı iddia edilmişti.

AA

Etiketler: tezcan, özkan, seçim
Okunma Sayısı: 1984
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı