"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Zalimi başarılı kılan, karşısındakilerin zaaflarıdır’

25 Aralık 2018, Salı 18:58
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin Arap ve Kürtlerin hürriyetini kendilerine iade etmek için Suriye’de olduğunu belirterek, “Suriye Araplarını DEAŞ’a bırakmadığımız gibi Suriye Kürtlerini de PKK/PYD zulmüne terk etmeyeceğiz” dedi.

Erdoğan, Beştepe’de, 2 bin 504 engelli ve devlet korumasındaki 3 bin 274 gencin kamu kurumlarına yerleştirilmesi kur’a töreninde özetle şunları söyledi; “Zalimi başarılı kılan kendi gücü değil, karşısındakilerin zaaflarıdır. Buradan tüm milletime kalbi bizimle olan tüm dostlarımıza sesleniyorum. Gelin bir olalım, diri olalım, iri olalım, hep birlikte kardeş olalım. Böylece tüm zalimlerin üstesinden gelelim. Biz kendi aramızda birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi güçlü tutacağız. Sürekli yükselteceğiz ki diğer mazlûmlar da bizim arkamızdan gelsin. Bunun için siyasî hayatımız boyunca hep milleti, milletin tercihlerini, millî iradeyi yani demokrasiyi önde tuttuk.”

Elektrik ve doğalgazda yüzde 10 indirim yapılacak 

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) düzenlenen grup toplantısında da konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yılbaşından itibaren elektrik ve doğalgazda yüzde 10 indirim yapacaklarını söyledi. Erdoğan, “Yılbaşından itibaren, elektrik fiyatlarında konutlarda yüzde 10 indirim yapıyoruz. Aynı şekilde konutlarda ve KOBİ’ler ile ticarethanelerde kullanılan doğalgazda yüzde 10’luk indirime gidiyoruz” dedi. Öte yandan Erdoğan, “Buradan tüm milletime sesleniyorum. Turizmde çok iyi bir yılı geride bırakıyoruz. Bu çerçevede 2019 yılını Göbeklitepe yılı olarak ilân ediyoruz. Bölgeyi Göbeklitepe yılında ayağa kaldıracağız. Şanlıurfa’da açılışını bizzat yapacağız” diye konuştu.

AA

Etiketler: erdoğan
Okunma Sayısı: 1112
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı