"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Merhaba Elif gönüllü dostlar!

Elif’ten Size
05 Haziran 2016, Pazar
Biliyorsunuz Ramazan ayında “Ramazan Sayfası” ekimiz olduğu için, bir ay boyunca Elif’e ara veriyoruz.

Zaten Elif yazarlarının bir çoğu Ramazan sayfamıza da katkıda bulunuyorlar. Kendilerine bunun için de ayrıca teşekkür ediyoruz. 

Bu hafta da Gençlik Şöleni masa çalışmalarına yer verdiğimizden, şiir sayfası ve 3. Sayfayı iptal etmek zorunda kaldık. Onun için bazı yazılara ve şiirlere yer veremedik. İnşallah Bayramdan sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz.

149. Sayımızda buluşmak ümidiyle, bütün Elif yazarları ve okuyucularının Ramazan-ı Şerifini tebrik ediyor, hayırlı, huzurlu, sağlıklı bir Ramazan’ın ve Bayramın ecir ve sevabına nail olmalarını diliyoruz. 

Okunma Sayısı: 1741
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı